CLIQUEU ALS ENLLAÇOS PER PODER-LOS VEURE I EMPLENAR EL FORMULARI
Informació 8è
Ral.li del Delta 19-20 d’agost de 2016
Abans de presentar el programa permeteu-me comentar que com a plat fort
d'aquesta edició, ens acompanyaran dos personatges imprescindibles en el mon de
la vespa, que a petició nostra han tingut l'amabilitat i el goig
d'acompanyar-nos i de gaudir de les nostres terres i de la nostra gent, i a
sobre una vespa, passió que ens acaba unint a tots.
El
primer és Antonio Veciana, que va fer la volta al món en Vespa l'any 1962,
juntament amb un amic (els dos a sobre una vespa 150S de far rodó). Vegeu una
mica com va anar el viatge:
El segon és Sergio Duran, l'actual president del Vespa Club Espanya, gran
entés de la vespa en tots els aspectes i gran viatger i aventurer (veure el
gran viatge organitzat des del Vespa Club Málaga anomenat "Ruta
transahariana":
Però per damunt de tot, bon amic de mil i una aventures vesperes.
Dit això i esperant que la presència dels esmentats sigui una atracció per
a tots vosaltres, us passo en detsall el programa d'enguany:
Divendres 19 d’agost
Aquest
2016 i per segona vegada, comencem el ral.li en divendres al vespre, vist
l'èxit que vam tenir l'any passat.
A
les 18h obrirem inscripcions al Pub Llar d’Amposta.
Un
cop finalitzades, ruta urbana pels carrers en festes i tornada al pub Llar on
farem un sopar fred amb cervesa i pintxos.
Aprofitarem
que tenim als dos il.lustres convidats per a que ens facin una xerrada sobre
les seues aventures vesperes, estaran encantats d'explicar-nos tot el que
vulguem saber i més.
Continuarà
la festa amb música revival, cervesa i combinats a preus especials per als
inscrits, fins l’hora que vulgueu.
Dissabte
20 d’agost
8,30h
- 9,30h: Inscripcions.
Lloc:
Esplanada gasolinera OIL-Amposta, al costat del Caprabo.
Formalitzarem
inscripcions, samarreta de regal i esmorzar amb bona música fins que arranquem
per a recorrer la primera part de la ruta prevista.
TRAM
1
A
les 10’00, arranquem del punt de concentració, petit tomb per la ciutat, i
sortida
cap
al delta fent un “selfie grupal” al pont penjant d’Amposta.
Seguirem
cap a l’ermita de la mare de Deu de l’Aldea i desde allí anirem bordejant
les
hortes de la part sud-est de de: l’Aldea, lligallo del Gànguil, lligallo del
Roig, lo
roquer
de Camarles i en arribar prop de l’Ampolla ja ens endinsem al propi Delta.
Desprès
d’un breu recorregut arribarem a la Bassa de les Olles, dintre del Parc
Natural
del Delta de l’Ebre, seguirem la pista que la voreja pel costat del mar,
passant
per la “Gola de les Olles”, “lo Goleró”, la “Gola de la Bassa Roja”, la Sèquia
Sanitaria,
el petit port de l’Illa de Mar, la platja de “La Marquesa”, tot aquest tram
disfrutant
d’unes magnifiques vistes de la Badia del Fangar fins arribar a la carretera
d’Illa
de Mar (estem parlant d’un tram de 20 km de pista d’arena dura en bones
condicions,
tram per gaudir de les vistes i del lloc on no podem corre
recordem
que estem dintre del Parc Natural).
Una
vegada de nou en l’asfalt seguirem hasta el Restaurant dels Vascos on podrem
gaudir
de les vistes de la Mediterrània, i d’aquest lloc emblemàtic al Delta.
Seguirem
desprès ja per carretera asfaltada fins arribar al restaurant “Masia de
Prades” a la població de Deltebre. Haurem recorregut ja 59,7 km de la ruta
prevista. Allí torn farem una DEGUSTACIÓ DE D'OSTRES I MUSCLOS DEL DELTA,
dos dels fruits de mar més deliciosos que es poden menjar i que són típics de
les dues badies que formen els braços del Delta de l'Ebre. Una exquisidesa per
als paladars que no us podeu perdre!
TRAM
2
La
segona part del recorregut la variarem en distancia i horari, en funció del
temps
que
estesem degustant marisc, a la Masia de Prades.
El
que hi ha previst és Masia Prades, Deltebre, Pont del Passador, Sant Jaume
d’Enveja, Els Muntells,
Urbanització
Eucaliptus, Arenal Platja Eucaliptus, Llacuna de la Tancada, i
Restaurant
“El Cor del Delta” situat a el Poble Nou del Delta, o celebrarem el dinar de
l'edicio d'enguany. Abans de dinar i per apaivagar la sed, esteu convidats a
cervesa al mateix Poble Nou del Delta.
MENU
DINAR
-Carpaccio
del tonyina amb pluja de foie.
-Bunyols
de bacallà amb romescu
-Musclos
al vapor
********************************
-Paella
marinera amb fruits del mar
********************************
Xarrup
del llimona
********************************
Celler:
aigües minerals, vi de la D.O. Terra Alta i cafès.
Sorteig de regals i agraïments.
Fi
del ral.li
Preu
inscripció:
Divendres:
5€
Dissabte:
35€ SOCIS: 30€
Divendres
+ dissabte: 40€
IMPORTANT:
el límit d'assistents estarà en els 130 inscrits, i no es podrà superar en cap
cas aquesta xifra, de la mateixa, així que si realment esteu interessats, com
més aviat ho feu millor.
Bé,
res més de moment, qualsevol dubte us el resoldrem des d'aquesta mateixa adreça
de correu electrònic.
Salut
i vespes!!
No hay comentarios:
Publicar un comentario